Onderhoud aan uw airco

Onderhoud van een airco is het compleet koeltechnisch nalopen van de installatie, zoals dit wettelijk wordt voorgeschreven en wordt gehandhaafd door de milieu-inspectie. Gecontroleerd wordt of de werkdrukken nog goed zijn, er geen lekkage is en de verwarming en koeling goed werken. Daarnaast worden de filters in de binnenunit gereinigd en worden de lamellen van de condensor van het buitendeel schoongemaakt. Bij goed functioneren ontvangt u van ons een keuring en onderhoudsrapport voor de installatie waarmee u voldoet aan de wettelijke F-gassen verordening.

Besparing op de energiekosten

Schone buitenlamellen zorgen ervoor dat het buitendeel makkelijk zijn warmte kwijt kan, waardoor er lagere werkdrukken ontstaan wat resulteert in een lagere energierekening. Een zwaar vervuilde condensor kan leiden tot uitval van de installatie op warme dagen omdat de werkdrukken te hoog worden.

Onderhoud Koelcel & Vriescel

Uw koelcel en vriescel is één van de belangrijkste installaties van uw bedrijf. Goed onderhoud zorgt voor een hygiënische en storingsvrije opslag. De goede werking van de gehele installatie, koelleidingen en elektrische bedrading worden nagelopen. Daarnaast wordt de cel geïnspecteerd op beschadigingen en goede afsluiting. Hiervan wordt een rapport opgemaakt zodat u kunt voldoen aan de eisen die worden gesteld in de F-Gassen verordening.

Waarom jaarlijks onderhoud

  • Goed onderhoud zorgt voor betere luchtkwaliteit
  • Voorkomen van onnodige storingen, geluidshinder en uitval
  • Besparing op de energienota
  • Verlenging van garantie
  • Voldoen aan de wet milieubeheer, overheid controleert hier steeds strenger op

Inventarisatie, check-up en éénmalig onderhoud

U heeft al een installatie draaien en wilt u deze éénmalig controleren en onderhouden, zonder contract. Dat kan! Graag horen wij van u om wat voor installaties het gaat. Wij sturen u dan van tevoren een offerte.

Na het éénmalig onderhoud ontvangt u van ons een rapport met daarin een omschrijving van de verschillende installaties, overzicht van de gemeten waardes, beschrijving van de algehele staat van de installaties en eventuele adviezen.

Deze optie wordt vaak gebruikt door vastgoedeigenaren en nieuwe gebruikers van een pand waar zich al een installatie in bevindt. Wanneer u voor deze optie kiest kunt u bij de offerte aanvraag formulier hieronder in de beschrijving aangeven dat het om een éénmalige inventarisatie gaat.

Aanvraag onderhoudscontract.

U heeft nog geen onderhoudscontract of wilt graag overstappen naar ons? Dat kan, vul hieronder een aanvraag in en wij nemen contact met u op.

Wilt u, uw onderhoudscontract opzeggen? Dat vinden wij jammer, maar is zo geregeld. Uw onderhoudscontract is op te zeggen zodra uw contracttermijn is verlopen met een opzegtermijn van 1 maand. Gebruik hiervoor de formulier “abonnement opzeggen”.

Bedrijfsnaam
Aanhef
Uw naam
Uw telefoonnummer

Uw email

Aanhef
Uw naam
Uw email
Uw telefoonnummer

Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Aanhef
Uw naam
Uw email
Uw telefoonnummer