airco in kantoor winkel zuid holland

Offerte aanvraag…

Wij weten elke ruimte op de juiste temperatuur te houden. Onze werkzaamheden zijn: Engineering, calculatie, onafhankelijk advies, installatie en onderhoud.

… doet u bij Faico

Zakendoen is vertrouwen 

Wij beloven wat aan elkaar, zijn hier realistisch in en doen er alles aan om dit waar te maken. Voor uw ontwerp, advies, installatie en onderhoud van klimaat- en koelinstallaties bent u bij Faico bij de juiste partij. Wij werken met een team dat snel schakelt en werkzaam is in heel Nederland.

Voor de bouw van nieuwe installaties denken wij graag met u mee. Wij berekenen de ruimtes en zorgen ervoor dat u een installatie geleverd krijgt die voldoet aan de eisen. Wij werken voor bedrijven en voor particulieren.

Wij werken met A-merk leveranciers en hoge service naar al onze klanten. Inmiddels hebben wij al vele klanten tevreden mogen stellen. Van winkelketens in heel Nederland tot kleine kantoren, bakkers, supermarkten en natuurlijk bij uw thuis.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw klimaat- en/of koelinstallatie maak dan vrijblijvend kennis met ons. Vult u onderstaand formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Vraag nu een offerte aan

Bedrijfsnaam
Aanhef
Uw naam

Functie van het gebouw
Waarvoor wilt u een offerte hebben
Koelcel en/of vriescelAirconditioningCompleet Klimaatinstallatie

Aanhef
Uw naam
Uw email
Waarvoor wilt u een offerte hebben
Airconditioning hele huisAirconditioning slaapkamer

PLanningsoverzicht update 24-06-2019

Juni

VOL

Juli,

VOL,

Onderstaande alleen voor Spilt unit airconditioning voor particulieren en bedrijven. Zonder hijskraan benodigdheden en in een straal van 30 km om Den Haag

In de maand juli monteren wij ook in het weekend. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Vraag een offerte aan en vermeld dat u de installatie in het geïnstalleerd wilt hebben . Wij plannen u direct in

Augustus

In Week 31 en 32  en hebben wij nog enkele plaatsen.

Onderstaande alleen voor Spilt unit airconditioning voor particulieren en bedrijven. Zonder hijskraan benodigdheden en in een straal van 30 km om Den Haag

In de maand augustus monteren wij ook in het weekend. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Vraag een offerte aan en vermeld dat u de installatie in het weekend geïnstalleerd wilt hebben. Wij plannen u direct in .

Voordeel: U hoeft geen vrij te nemen van werk als wij langs komen

September

In September hebben wij momenteel voldoende plaats. Vermeld in uw aanvraag dat u de installatie in september geïnstalleerd wilt hebben.