Wat wij doen…

Faico realiseert kleine tot middelgrote koel- en vriescellen tegen betaalbare prijs. Wij denken met u mee met een investering voor de toekomst en werken met koudemiddelen die ook in de toekomst betaalbaar zijn. 

Wij adviseren u graag over de plaatsing van de cel en soort installatie. Installeren deze vakkundig en compleet met stellingen, verlichting en moderne meet & regeltechniek eventueel als webapplicatie. Optioneel verzorgen wij ook de elektrische werkzaamheden en uitbreiding in de meterkast.

Jaarlijks onderhouden wij uw installatie zodat u zo lang mogelijk kunt blijven genieten van uw duurzame investering. 

… Meedenken naar innovatieve oplossingen

Indien gewenst adviseren wij u over de toekomst van koudemiddelen. Momenteel is er een wetgeving die leveranciers dwingt te stoppen met het maken van vervuilende koudemiddelen. De gefrabiceerde hoeveelheid wordt hiervoor jaarlijks teruggeschroefd waardoor er op termijn tekorten zullen ontstaan voor bepaalde koudemiddelen. Dit is o.a. te zien bij het koudemiddel R404a welke momenteel bijna 100 euro per kg kost. Op termijn zullen meerdere vervuilende koudemiddelen deze ontwikkeling opvolgen. Service en reparatie worden hierdoor een kostbare aangelegenheid.

Landelijk opererende supermarkten zijn hier al reeds van op de hoogte. Zij installeren alleen nog installaties met koudemiddelen welke ook in de toekomst beschikbaar en  betaalbaar zijn. Graag adviseren wij u over deze ontwikkeling en bieden wij u toekomstbestendige installaties aan welke u jarenlang met plezier kunt gebruiken.

Koel- en vriescellen verkopen wij alleen op basis van offerte. 

Vraag offerte aan