Faico is uw “Chief Happiness Officer” als het gaat om binnenklimaat

Uw werknemers krijgen energie in een gezonde en duurzame binnenomgeving. Wij vertellen u graag alles over wat een perfect gebalanceerd binnenklimaat met uw werknemers doet.

Zakelijke klimaatinstallatie

Grote kledingwinkel of klein kantoor, wij helpen u de warme zomers door met onze verkoelende airco’s. Wist u al dat al onze airco’s ook kunnen verwarmen? Ideaal dus ook in de koude winters. Onze airco’s kunnen toegepast worden als bijverwarming of hoofdverwarming, u heeft dan geen gasaansluiting meer nodig voor de verwarming van uw pand.

Klantbeleving en binnenklimaat

Positieve klantbeleving is essentieel om klanten te binden en omzet te generen. Of het om een paskamer gaat in een kledingzaak, de kappersstoel waar uw klant geknipt wordt of horeca ruimte waar u de klanten zo lang mogelijk binnen wilt hebben. Zorg ervoor dat uw klanten zich prettig voelen binnen uw bedrijf en uw klanten komen graag terug.

Gezond werkklimaat

Het is al onafhankelijk bewezen dat gelukkige werknemers beter presteren! Zorg dus goed voor uw werknemers en zorg dat ze het hoofd koel kunnen houden bij het nemen van beslissingen. Eén van de belangrijkste en meest vergeten zaken hierin is het verzorgen van een behaaglijk werkklimaat waarin de werknemer zich goed voelt, zo kan hij/zij het beste uit het werk halen.

Kunnen wij u helpen

  • Luchtgordijn
  • Airconditioning
  • Verse luchttoevoer 
  • Luchtkanalen
  • Onderzoek, advies & Engineering

Bij faico staat de werknemer op de eerste plaats

Temperatuur te warm/koud zorgt voor slechte concentratie, afleiding en ontevreden personeel.

Luchtvochtigheid te laag zorgt voor uitdrogen van ogen, slijmvliezen en ademhalingsorganen. Te herkennen aan keelpijn, hoofdpijn en hoesten. Schadelijke bacteriën en virussen  worden actiever.

Te hoge luchtvochtigheid zorgt voor een verslechterde warmte afvoer in de vorm van waterdamp door de lichaam aan de omgeving. Te herkennen aan de bekende ‘jungle’ klimaat in de zomer.

Luchtsnelheid te hoog zorgt voor tochtklachten. Kenmerkend hiervoor zijn koude handen/voeten. 

Reinheid van de lucht. De mens verbruikt de zuurstof in lucht en produceert verbrandingsgassen en waterdamp. Verder staat de mens bacteriën, virussen en lichaamsgeur af. Om gezondheidsklachten en concentratieproblemen te voorkomen dient er genoeg toevoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht te zijn. Daarnaast hebben medewerkers het recht om in een hygiënische omgeving te werken.

Offerte aanvraag Webshop