Airco in de slaapkamer

Ongeveer een derde van ons leven brengen wij slapend door. De lichaamsbatterij raakt leeg door dagelijkse bezigheden en inspanningen. Tijdens het slapen herstelt het lichaam zich en laadt het zich op om vol energie een nieuwe dag te starten. Dat maakt slapen tot een van de belangrijkste levensbehoeftes van de mens.

Slaapgebrek is onder andere de oorzaak van vele lichaamsproblemen waaronder verminderde reactietijd en concentratieproblemen. Daarnaast zorgt het voor een negatieve beïnvloeding van de emoties, de bekende ‘slechte humor’ persoon wat gedurende dag doorwerkt op andere personen in uw omgeving.

Zorg er daarom voor dat uw nachtrust niet wordt verstoord door een te warm of koud slaapkamer. Zowel in de zomer met extra koeling als in de winter met extra verwarming is een airco hiervoor de ideale oplossing.

Meer dan een Airco

Faico verkoopt alleen A-merk installaties van het type warmtepomp. Dit betekent dat de airco kan koelen en verwarmen.

De koelfunctie is ideaal voor de steeds warmer worden de zomers en goed geïsoleerde woningen. Zo hebben wij bijna geruisloze units met een hoge koelcapaciteit, ideaal voor de slaapkamer. En stijlvolle design units voor de woonkamer.

De verwarmingsfunctie is ideaal als bij verwarming voor koude winters.

installateur airco faico

Design your Style

Een airco past niet in mijn huis? Wij horen het vaker, maar is inmiddels allang achterhaald. Val op en kies een airco in een strak design en hippe kleur. Past perfect in een moderne huisstijl. Of kies een model die wij netjes voor u wegwerken, in een kast of verlaagd plafond. Een airco, past in ieder huis. Vraag met de formulier direct een offerte aan of shop direct in onze webshop.

TIP: De hiernaast afgebeelde units zijn van het merk Mitsubishi Electric

Offerte Webshop